Download Lagu Nella Kharisma - Pamer Bojo [OFFICIAL] Songs Mp3

Nella Kharisma - Pamer Bojo [OFFICIAL]

Listen: 23,872,890

Duration: 04:53

MP3 size: 6.71 MB

Deskripsi:

Official Music Video

Title : Pamer Bojo
Artist : Nella Kharisma
Songwritter : Didi Kempot
Album : Duta Nirwana music Vol. 8 "JANGAN NGET - NGETAN"

Lirik

PAMER BOJO

Koyo ngene rasane wong nandang kangen,
Rino wengi atiku rasane peteng..
Tansah kelingan kepingin nyawang,
Sedelo wae uwis emoh tenan..

Cidro janji tegane kowe ngapusi,
Nganti seprene suwene aku ngenteni..
Nangis batinku nggrantes uripku..
Teles kebes netes eluh neng dadaku..

Reff:

Dudu klambi anyar
Sing neng njero lemariku..
Nanging bojo anyar
Sing mbok pamerke neng aku..

Dudu wangi mawar
Sing tak sawang neng mripatku..
Nanging kowe lali,
Nglarani wong koyo aku..

Nengopo seneng aku,
Yen mung gawe laraku..
Pamer bojo anyar
Neng ngarepku…

Cidro janji tegane kowe ngapusi,
Nganti seprene suwene aku ngenteni..
Nangis batinku nggrantes uripku..
Teles kebes netes eluh neng dadaku..

Reff:

Dudu klambi anyar
Sing neng njero lemariku..
Nanging bojo anyar
Sing mbok pamerke neng aku..

Dudu wangi mawar
Sing tak sawang neng mripatku..
Nanging kowe lali,
Nglarani wong koyo aku..

Nengopo seneng aku,
Yen mung gawe laraku..
Pamer bojo anyar
Neng ngarepku…

Nengopo seneng aku,
Yen mung gawe laraku..
Pamer bojo anyar
Neng ngarepku…

Copyright © 2019 Milady Record. All rights reserved.

Lagu Terkait :

Home